10 grunner til å ta mesterbrev

Kvinne som jobber i et snekkerverksted - Ta mesterbrev hos Mesterakademiet -

Du har fullført den yrkesfaglige skolegangen. Tiden som lærling er over. Fag- eller svenneprøven er gjennomført og du har praktisert yrket ditt i noen år. Jobben din er akkurat som du liker den. Du føler selv du har oppnådd det du vil, så hvorfor bør du nå vurdere å gå for mesterbrev gjennom Norges Mesterakademi?

Derfor bør du gå for mesterbrev

Grunnene til å gå videre med mesterutdanning er mange og gode. Her presenterer vi 10 av dem!

1. Med mesterbrev blir du selve symbolet på kvalitet innen ditt eget fagfelt

Ikke alle kan kalle seg mester! Mester er en lovbeskyttet tittel og kun forbeholdt håndverkere som har fullført mesterutdanning. Er du mester har du den høyeste utdannelsen du kan ha innen ditt fag!

2. Mesterbrevet er en lederutdanning

Med mesterbrevet i boks er du en godt utdannet leder. Dette er gunstig overfor både kunder og eventuelle ansatte. Kunder ser du er en seriøs aktør, og dine ansatte vet du er en leder med høy kompetanse og orden i sysakene.

3. Kundene dine vet at du er til å stole på

Som mester viser du din høyeste dedikasjon til yrket ditt. Kundene dine kan stole på at du er høyt utdannet, at du kan gjeldende teknikker og materialbruk samt hvordan du gjennomfører både små og store prosjekter på en kvalitetsmessig god måte.

4. Med mesterbrev er du rustet for problemløsning

Som mester er du godt innført i tradisjonelle håndverksmetoder og har kunnskap nok til å finne løsninger underveis, om det skulle dukke opp utfordringer. Kundene dine kan regne med at du gir dem bra tips, gode råd og leverer arbeide av høy kvalitet.

5. Mesterbrevet er yrkesfagenes mastergrad

Kall det gjerne en Mestergrad!

6. Mesterbrevet er en suveren plattform for deg som vil starte for deg selv

Med mesterbrev i lomma står du støtt om du vil starte egen bedrift. Utdanningen tar for seg både økonomi, ledelse og faglig fordypning.

7. Du blir søkbar i Mesterregisteret

Alle med mesterutdanning er søkbare i mesterregisteret. Dette er et register alle kan søke i for å finne de håndverkerne i Norge med høyest kompetanse. Står du oppført her så ER du kvalitet.

8. Som mester får du benytte mestermerket når du markedsfører deg selv

Mestermerket er en sikker vinner for markedsføring. Alle vet at dette er et kvalitetstegn!

9. Du kan ta mesterbrevet ved siden av jobb!

Ja, det kan du! Mesterutdanningen kan legges opp til å gjennomføres ved siden av jobben du har i dag.

Og sist, men absolutt ikke minst

10. Du kan ta mesterbrevet på nett!

Ja! Mesterbrev kan tas gjennom klasseromsundervisning, en kombinasjon nett og klasseromsundervisning, eller kun online. Du tar mesterbrev på nett gjennom Norges Mesterakademi.

Alt legges opp for at du skal lykkes

Når du tar mesterbrev over nett hos Norges Mesterakademi får du tilgang til et alltid tilgjengelig digitalt klasserom. Du får også tildelt din egen faglærer, som du kan ringe til både på kveldstid og i helgene. Vi sørger for at du får den hjelpen du trenger når du trenger den for at du skal lykkes. En mester er høyt aktet og ettertraktet. Det bør du også være!

Facebook
Twitter
LinkedIn