Om oss

Norges Mesterakademiets (NMA) partnere har lang erfaring fra bygg- og eiendomsbransjen. Vi har både praktisk og teoretisk høyere utdanning. Vi har mange års praksis med å holde kurs og arrangere utdanninger i bransjen.

I Norge er ca. 14 000 godkjente håndverksmestere i over 70 ulike fag.

Vi ser at yrkesfag blir stadig viktigere i et samfunn som er i stadig endring, og i vi i NMA vil legge til rette for økt kompetanse i kombinasjon med effektive og opplevelsesrike samlinger på ulike destinasjoner. Fremover ser vi at omstillingsevnen blir viktigere med innovasjon av ny teknologi. NMA etablerer gode nettverkssamlinger der dagsaktuelle temaer blir presentert for våre deltakere.

NMA er arenaen «life long learning» for alle de 14 000 håndverksmestrene og de ansatte i mesterbedriftene.

Vi gir et bidrag fra hver konferanse til SOS-barnebyer.

Vårt mål er å tilby prisgunstige eventer og dagsaktuelle kurs av høy kvalitet for bedriftene.

NMA AS har lave administrative kostnader, og kan derfor tilby eventer og kurs konkurransemessige priser. Vi har et sterkt fokus på faglig godt innhold, personlig veiledning, kontinuerlig oppfølging og høy kvalitet på kursene våre.

Ta kontakt med oss idag for ytterligere informasjon.

Daglig leder Sven Meyer

Sven er gründer og utdannet bygg- og tømrermester, takstøkonom, fagskoleingeniør, byggantikvar, eiendomsforvalter og har en mastergrad i eiendomsutvikling fra NMBU. Daglig leder for NAG Entreprenør AS (1986-1995) Prosjektleder i OPAK AS (1995-1999). Startet Taksthuset AS i 1999, som han har ledet i 20 år. Har i årene 1995-2019 arbeidet med byggeledelse, prosjektledelse, byggelånsoppfølging, fagkyndig meddommer i norske domstoler, verdivurdering av næringseiendommer og med takst/tilstandsrapport av boliger. Har siden 2016 vært foreleser på Norges Eiendomsakademi. Har lang erfaring som styremedlem og styreleder i aksjeselskaper, foreninger, stiftelser og skoler.

Styreleder Henning K. Møllerløkken

Han har tidligere vært rektor for Mesterfagskolen og jobbet som rådgiver i flere EU-prosjekter knyttet til NHO Håndverk. Han var også administrerende direktør i Norges Eiendomsakademi. Henning er utdannet ved UIO i Oslo og har jobbet  i flere selskaper knyttet til mester- og takstopplæring. Han har flere styreverv og lang erfaring i bransjen.

Kontakt oss

Bruk din tid på faget ditt – så ordner vi resten. Send oss din kontaktinformasjon, så kommer vi tilbake til deg – helt uforpliktende, selvsagt.

Videreutdanning og konferanser

Top