En mesterlig kombinasjon: fordelene ved å kombinere Mester- og takstutdanningen hos Norges Mesterakademi

Å ta steget inn i byggebransjen som både mester og takstmann gir ikke bare et bredere kunnskapsgrunnlag, men åpner også opp for nye muligheter og karriereveier. Norges Mesterakademi tilbyr en unik kombinasjon av mester- og takstutdanning, og nedenfor får du fem gode grunner til hvorfor dette kanskje kan være den ideelle veien for deg.

 1. Dybdekunnskap i håndverk, eiendom og byggeledelse
  En kombinert mester- og takstutdanning gir deg et solid fundament innen håndverk og byggeledelse. Som mester får du inngående kunnskap om byggeprosesser, materialer og håndverksmessige ferdigheter. Dette vil gjøre deg til en kompetent leder i byggeprosjekter. Samtidig vil takstutdanningen gi deg en grundig forståelse for verdivurdering av eiendommer, samt utarbeiding av tilstandsrapporter.
 2. Økt etterspørsel og fleksibilitet på arbeidsmarkedet
  Arbeidsmarkedet etterspør fagfolk som kan håndtere både håndverksmessige utfordringer og eiendomsvurderinger. Ved å kombinere mester- og takstutdanning, posisjonerer du deg som en allsidig og ettertraktet ressurs. Enten du ønsker å starte din egen virksomhet eller jobbe for et etablert selskap, vil denne kombinasjonen av ferdigheter gjøre deg attraktiv for arbeidsgivere og kunder.
 3. Bedre forståelse av byggeteknikk og kvalitetssikring
  Å være både mester og takstmann gir deg en helhetlig forståelse av byggeteknikk og kvalitetssikring. Dette er essensielt for å sikre at byggeprosjekter ikke bare blir gjennomført effektivt, men også oppfyller høye standarder og krav for kvalitet og sikkerhet. Denne kombinasjonen gjør deg i stand til å identifisere potensielle problemer tidlig i prosessen, noe som kan bidra til å spare både tid og ressurser.
 4. Nettverksbygging og erfaringsdeling
  Norges Mesterakademi gir deg ikke bare en solid utdanning, men også en plattform for nettverksbygging. Ved å kombinere mester- og takstutdanningen hos oss, deler du klasserom med likesinnede fagfolk fra begge felt. Dette gir deg muligheten til å utveksle erfaringer, skape verdifulle forbindelser og potensielt samarbeide på fremtidige prosjekter.
 5. Relevant, allsidig og omfattende dobbel kompetanse
  Mester- og takstutdanningen er både teoretisk og praktisk organisert, og gir deg en omfattende, allsidig og relevant utdanning/kompetanse som kan gi deg en konkurransefordel i bransjen. Å investere i en slik dobbel kompetanse kan være nøkkelen til å forme en vellykket og givende karriere som både mester og takstmann.

 

Med vår fleksible utdanning kan du studere hvor som helst, og når som helst. Våre faglærere er tilgjengelige på dagtid, kveldstid og helg, slik at du alltid kan få den hjelpen og oppfølgingen du trenger under utdanningen.

Neste oppstart er 5. februar 2024. Det kan være lurt å melde seg på allerede nå, så du er sikret plass. Det er så klart også mulig å enten ta mesterutdanningen eller takstutdanningen.

Ta gjerne kontakt med oss, om du skulle ha noen spørsmål!

Facebook
Twitter
LinkedIn