Mesterbrevnemda og Norges Mesterakademi overrakte gratis mesterutdanning til vinnere av Yrkes-NM 2022

Mesterakademiet og Mesterbrevsnemda delte ut gratis mesterutdanning til vinnere av Yrkes-NM 2022.

Yrkes-NM 2022 gikk av stabelen i Kristiansand fra 27. til 29. september i fjor. Der ventet det litt av en hyggelig overraskelse for vinnerne i yrkeskategoriene med mulighet for mesterutdanning.

Norges Mesterakademi (NMA) og Mesterbrevnemda var nemlig tilstede og delte ut gratis mesterutdanning som premie til de stolte vinnerne. Utdanningen kan gjennomføres hos NMA når som helst, etter gjennomført yrkesutdanning som leder til fag-/svennebrev.

Daglig leder og faglærer i Norges Mesterakademi, Sven Meyer og daglig leder i Mesterbrevnemda, Heidi Tveide, sto for overrekkelsen.

Video: Mesterakademiets Sven Meyer og Mesterbrevnemdas Heidi Tveide, overrakte gratis mesterutdanning til vinnere av Yrkes-NM 2022.

Gratis mesterutdanning også til Petter Pilgaard

Petter Pilgaard ledet tilstelningen i Kristiansand fra scenen, og som en ekstra overraskelse ble han også overrakt en gratis mesterutdanning fra Norges Mesterakademi. Pilgaard har vært en veldig god ambassadør og framsnakker for yrkesfagene de siste årene, og var tydelig glad og overrasket over gaven. Han poserte stolt med premien øverst på scenens prispall, mens han takket opptil flere ganger.

Når han en gang bestemmer seg for et yrke med mestermuligheter, og får tatt sitt fagbrev, kan han nå også gå for mesterbrevet.

Video: Petter Pilgaard overrekkes tilbudet om mesterutdanning ved Norges Mesterakademi

Vi håper dette vil gi mersmak for vinnerne av Yrkes-NM til å fortsette sin egen utvikling som fagarbeidere, samtidig som vi også ser fram til å få en Mester Pilgaard når den tid kommer.

Norges Mesterakademi heier på yrkesfagene

Norge trenger mange dyktige yrkesfaglig utdannede i årene som kommer, og vi i NMA heier på yrkesfagene generelt og mesterne spesielt.

Bli mester du også, med Norges Mesterakademi!

Video: Wordskills Norway

Originalvideoen med hele prisutdelingen finner du her.

Facebook
Twitter
LinkedIn