Norges eneste takstutdanning med både teoretisk og praktisk utdanning

Mann med takstutdanning ser på bygningskonstruksjon med huseier og peker

Norges Mesterakademi tilbyr en grundig takstutdanning inkludert befaring, for på den måten sørge for at du som vil bli takstmann får det rette grunnlaget.

Hos oss blir du ikke takstmann over en helg, men vi garanterer at du blir en takstmann som vet hva du driver med!

Grundig takstutdanning med reell befaring på programmet!

Det beste med vår takstutdanning er at du får uvurderlig praktisk erfaring gjennom en avsluttende reell befaring. Dette er det ingen av de andre utdanningsinstitusjonene som tilbyr! Vår kombinasjon av teori og praksis er grundig lagt opp for at du skal få det grunnlaget en takstmann (bygningssakkyndig) må ha med seg ut i jobb.

Følg med nå for flere grunner til at takstutdanning ved Norges Mesterakademi er den mest grundige takstutdannelsen i Norge.

1. Du kan studere hvor som helst

Takstutdannelsen ved Norges Mesterakademi er lagt opp til at du studerer hvor du vil og når du vil! Alt foregår på nett, og du har tilgang til ditt digitale klasserom hele døgnet. Dette er glimrende for deg som er i full jobb ved siden av utdannelsen.

Merk deg likevel at gjennomføringen av den praktiske delen av kurset har en fastsatt dato. Her må du møte opp for å bestå utdanningen.

2. Du får tildelt din egen faglærer

Det er riktig. En helt egen faglærer og støttespiller, som du kan ringe når du trenger hjelp. Ring når du vil! Til og med i helgene! Hos Norges Mesterakademi skal du alltid få den hjelpen du trenger.

3. Du får tilgang til programvare/rapporter for takstmenn

Gjennom kurset får du muligheten til å bli kjent med flere typer programvare/rapportverktøy for takstmenn. Slik at du selv kan velge det du liker best å bruke.

4. Befaringspraksis som del av takstutdanning

Denne delen av takstutdanningen får du ikke noe annet sted enn hos Norges Mesterakademi. Dette er også den eneste delen av utdanningen som er satt til en spesiell dato. Ellers kan du bestemme tidsløpet i utdanningen som du selv vil!

5. Du trenger ikke være medlem av et takstforbund

Alle har like stor rett til å kjøre bil selv om de ikke er medlem av NAF, men du må ha bestått teorien og oppkjøringa. Dette gjelder også for takseringsbransjen. Det er ingen som helst krav til at du må være medlem av et forbund for takstmenn for å kunne praktisere som takstmann, og det har heller aldri vært det.

Vår utdanning gjør deg til en fri og uavhengig takstmann (bygningssakkyndig) uten at du er bundet til noe som helst, og antagelig med litt mer penger i lomma årlig også, siden medlemskap i et takstforbund kan koste en god del penger.

Det du derimot trenger for å praktisere som takstmann er rapporter og forsikring, og det skal vi hjelpe vi deg med.

6. Du er godkjent for de fleste takseringsområder

Med en gjennomført takstutdannelse fra Norges Mesterakademi er du godkjent til:

  • Tilstandsrapportering av boliger, hytter og fritidsboliger
  • Verditaksering av boliger og fritidsboliger
  • Tomtetaksering
  • Reklamasjonsrapporter
  • Forhåndsbefaringer
  • Overtakelsesbefaringer

Det er gode framtidsutsikter for takstmenn, og har du mesterbrev innen byggfagene, er dette noe du bør vurdere. Mer enn 90 prosent av all omsetning innen taksering ligger innen tilstandsrapportering, og det er ikke så rart. Alle hus som selges må ha en tilstandsrapport.

Et marked med stort potensiale for nye takstmenn

Det selges ca. 110 000 boliger i Norge hvert eneste år. Alle disse boligene skal ha en tilstandsrapport, og det er et stort behov for nye takstmenn (bygningssakkyndige).

For å starte på vår utdanning kreves det at du har bakgrunn som mur- eller tømrermester. eller byggteknisk ingeniør. For eksempel siv.ing, arkitekt m.m. Det kan finnes unntak fra opptakskravene med bakgrunn i realkompetanse, men dette må kunne dokumenteres.

Om du vil bli takstmann, men ikke har mesterbrev, har vi et fantastisk tilbud til deg. Du kan nemlig kombinere vår mesterutdanning med takstutdanningen! Kontakt oss for mer informasjon om dette.

Ta Norge mest gjennomførte takstutdanning gjennom Norges Mesterakademi nå!

Facebook
Twitter
LinkedIn